Комплект за устна хигиена

  • Марка: SeaStars&SOLILUG

Комплектът се състои от три продукта за цялостна хигиена на устната кухина. 

1. Паста за зъби - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА гел - паста за зъби, с черноморска луга (60%) и билкови екстракти.

ЗА ЗДРАВИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ, почиства зъбите, подпомага реминерализацията на зъбите и защитава от кариес, задравява зъбния емайл, предпазва от натрупване на плака, избелва зъбите, задравява и предпазва венците от кървене, предпазва устната кухина от възпаления, с мека абразивност, не уврежда зъбния емайл, физиологично pH, за свеж дъх.

Активни съставки:
•Стабилизирана черноморска луга
•Екстракт от смрадлика, салвия и лайка
•Екстракт от магданоз
•Етерично масло от грейпфрут

БЕЗ: ФЛУОРИД, МЕНТА, ЗАХАРИ, КОНСЕРВАНТИ, АЛЕРГЕНИ, СИНТЕТИЧНИ ОЦВЕТИТЕЛИ, ТРИКЛОЗАН, Хлорхексидин, Пероксиди, Сорбитол, Алкохол, Глицерин, SLS & SLES и PEG.

Гел–паста за зъби за ежедневна употреба. Високото съдържание на магнезий, богатият микроелементен състав на черноморската луга, обогатен с разтворим калций и фосфати и активните фитосъставки подпомагат реминерализацията на зъбите, предпазват от развитие на кариес, заздравяват зъбния емайл, предпазват от отлагане на плаки, избелват зъбите, задравяват и предпазват венците от кървене, предпазват лигавицата на устната кухина от възпаления; меките абразивни частички предпазват зъбния емайл от увреждане. Доставя усещане за свежест и чистота.

Начин на употреба: Малко количество от пастата /колкото грахово зърно/ се поставя върху подходяща четка за зъби и зъбите се почистват с изчеткващи движения в хоризонтална и вертикална посока. След което устната кухина се изплаква с вода /за по - силен ефект използвайте Разтвор - концентрат Черноморски минерали/.

2. Разтвор-концентрат за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ 250 мл.

Активни съставки: 
•Стабилизирана черноморска луга
•Екстракт от мента
•Екстракт от стевия
  
Разтвор-концентрат за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ - за жабурене и за гаргара. При кървящи венци, възпаления в устната кухина и гърлото и лош дъх в устата. Предназначен за юноши, жени и мъже от всяка възраст. Подходящ e за лица с чувствителна и ранима лигавица на устната кухина и склонни към кървене венци. Приложим е продължително време, в течение на цялата година, независимо от сезона. Има 100% природен състав. Не съдържа консерванти, оцветители, захари. 

Начин на употреба:

В мерителната капачка разтворът-концентрат се разрежда с вода в съотношение 1:1 до 1:10, в зависимост от индивидуалното усещане. Жабуренето / гаргарата продължава 2-6 мин. Не се изплаква с вода и не се консумират храни и напитки до 30 мин. след процедурата. Прилага се 1-3 пъти дневно.

3. Гел за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ 120 мл.

Активни съставки: 
•Стабилизирана черноморска луга
•Ментово масло
•Екстракт от смрадлика, салвия и лайка
•Витамин Е
•Екстракт от стевия
 
Гел за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ – за намазване на венците. При кървящи венци, възпаления в устната кухина и гърлото и лош дъх в устата. Предназначен за юноши, жени и мъже от всяка възраст. Подходящ e за лица с чувствителна и ранима лигавица на устната кухина и склонни към кървене венци. Приложим е продължително време, в течение на цялата година, независимо от сезона. Има 100% природен състав. Не съдържа консерванти, оцветители, захари. Съдържа високоминерализиран (до 350 гр/л), важен във физиологично отношение, разтвор на стабилизирана черноморска луга, включващ всички макрокомпоненти (включително магнезиеви соли до 295 гр/л), микрокомпоненти, микроводорасли и биологически активни вещества характерни за Поморийскато и Бургаско солени езера. Лугата има минерализиращо и противовъзпалително действие, задравява и предпазва от кървене венците, подпомага клетъчната регенерация. Гелът е обогатен с ментово масло, екстракти от смрадлика, салвия и лайка, витамин Е. Комплексът от билки и ментовото масло има астрингентно, успокояващо, противовъзпалително и защитно действие. Съдържа натурален трапезен подсладител екстракт от стевия. Прилага се самостоятелно или в комбинация с Разтвор-концентрат за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ. 

Начин на употреба:

Част от гела се нанася с чист пръст върху измитите венци и зъби. Оставя се да престои 5-10 мин. Изплаква се с обилно с Разтвор-концентрат за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ или с вода и не се консумират храни и напитки до 30 мин. след процедурата. Прилага се сутрин и вечер 3-4 пъти седмично.

27,90 лв. 24,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!