Черноморска луга - злато

23 март 2018
Черноморска луга - злато

Черноморската луга е краен продукт, който се получава при солодобива в Поморие. Уникалните лечебни свойства на лугата се дължат на нейния богат минерален и органичен състав. В резултат, на което има силно противовъзпалително действие, премахва умората и тежестта в крайниците, подпомага имнунната система. Лугата има лечебен ефект при много заболявания , особено при опорно-двигателната система, болки в ставите, артрити, невралгии, плексити, дископатии и много други. А вече не е необходимо да чакате лятото, за да направите своята терапия с луга. Можете да се възползвате от уникалното действие на този природен продукт сега – вкъщи.

След месеци на редуване на горещ, сух въздух в помещенията и суровия студ навън, кожата ви определено има нужда от дълбоко почистване, за да се подготви за пролетта. Използвайте нашите пет стъпки към сияйна пролетна кожа, за да събудите кожата си от зимния зимен сън и да имате свеж и привлекателен вид.

прочети още

Аргановото масло съдържа витамин Е и други мастни киселини. Той е лек и се абсорбира бързо в кожата. Хидратира, подхранва и поддържа кожата хидратирана за дълго време.

прочети още

Розовото масло е етерично масло, извлечено от венчелистчетата на различни видове рози. Няма друго етерично масло, като розовото, което прилича на аромата и богатството от терапевтични му лечебни ползи. В целия свят то е известно именно като "течното злато".

прочети още